Unieke samenwerking

TraveltrustIt is een unieke samenwerking van Qenner en Travelia.

Qenner levert inmiddels al meer dan 20 jaar software voor de reiswereld. Qenner is gevestigd in Enschede en levert software oplossingen voor retail- en recreatie-branche. De missie van Qenner is hét koppelplatform zijn in de reisindustrie zowel voor recreatie- en retail-branche.

Klanten van Qenner zijn onder andere: Vakantieparken, Campings, Leveranciers van PMS-en, Websites, OTA's, Touroperators, Reisagenten, Retail, Beddenbanken, Autoverhuur, Transfer leveranciers.

Travelia levert een unieke (white label) app voor de reiswereld. De Travelia app is in gebruik bij 300 reisorganisaties en is meer dan 6 miljoen keer gebruikt.

Klanten van Travelia zijn: Reisbureaus, Zelfstandige reisagenten, Touroperators en Online Travel Agencies (OTA's).

Het team van TravelTrustIt

TravelTrustIt heeft een uniek team met achtergronden uit de reiswereld en de IT wereld. Door deze kennis te bundelen, leveren we een zeer innovatieve oplossing voor de reiswereld.

Gerbert Oude Velthuis

Algemeen directeur
Gerbert Oude Velthuis

Ferdinand Westerman

Sales
Ferdinand Westerman

Rick ter Laak

Sales & Marketing
Rick ter Laak

Thea Kroeze

Finance
Thea Kroeze

Alwin Troost

Software ontwikkelaar
Alwin  Troost
JIJ?
Neem contact met ons op.

Partners

Travelia heeft al een uitgebreide integratie met 1TIS, TravelSpirit, Fadiro en TravelNote. Deze partners zijn nu ook aangesloten op TravelTrustIt.

Fadiro

Fadiro

Fadiro is marktleider in de Nederlandse reisbureau, OTA en ZRA markt. Travelia heeft een volledig gestandaardiseerde integratie met BAS van Fadiro.

1TIS

1TIS

1TIS is de softwareontwikkelaar voor de reisbranche en optimaliseren het volledige werkproces; het verkopen van de reizen én het organiseren van de backoffice.

SiteSpirit

SiteSpirit

SiteSpirit levert TravelSpirit, Travelsoftware voor elke fase van de customer journey.

TravelNote

TravelNote

TravelNote is een back- en midoffice programma voor de automatisering van uw reisbureau of keten van reisbureaus alsmede voor de kleine gespecialiseerde touroperator.

TraveltrustIt in Enschede

TravelTrustIt B.V.

Zuiderval 94-7

7543 EZ Enschede

image1
image2