Riks de Jong Reis- en Adviesburo reviews

9,4
Fantastisch
156 reviews
97% beveelt ons aan
Ga naar Riks de Jong Reis- en Adviesburo
“Ik was er al, voor u!”
Aangesloten bij
ANVR
Calamiteitenfonds
SGR
VVKR
STO Garant
DRSF

Toelichting reviews

Fantastisch
80%
Goed
16%
Gemiddeld
1%
Matig
3%
Slecht
0%

Beoordelingen (156)

Sorteer
0 - 10 van 156 reviews
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 2 juni 2024
Geverifieerd
8,0

Genieten!

Alleen de rokers onder ons werden een beetje benadeeld. Weinig plek hiervoor.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 18 mei 2024
Geverifieerd
10

goed advies en lange voorbereiding met veel details

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 10 maart 2024
Geverifieerd
10

Goed en uitstekend geholpen

Weten veel van alle landen af . Gaan rustig alles met je doornemen waar je interesses liggen en nemen de tijd. Zoeken uit wat de beste prijs kwaliteit verhouding is met andere woorden top en zeker aan te raden.

Anoniem
Laatst bijgewerkt: 23 februari 2024
Geverifieerd
10

Uitstekend!

Behulpzaam, vriendelijk en kennis van zaken.

Hr. M. Goossens
Laatst bijgewerkt: 9 november 2023
Geverifieerd
8,0
Anoniem
Laatst bijgewerkt: 30 oktober 2023
Geverifieerd
4,0

Ultra allin

Het eten was iedere dag koud voor ultra allin hotel was het eten niet lekker en je moest er veel bijbetalen (vers sinaasappelsap 2 euro)vaak waren er geen handdoeken op de kamer dit hotel was een tegenvaller

Foto's van klanten

Over Riks de Jong Reis- en Adviesburo

Persoonlijk Al vele jaren verzorg ik individuele rondreizen en strandvakanties op basis van de specifieke wensen van de klant! Veel voorkomende bestemmingen zijn o.a. Sri Lanka, Thailand, Egypte, Cuba, Mexico, Noord Amerika en Canada. Maar zoekt u een (stads)hotel, vakantiepark, cruise, camper, huurauto of los vliegticket, aarzel dan niet om even een prijs op te vragen. Tevens bied ik de keuze uit vele Duitse reisorganisaties, wat voor u zeer voordelig uit kan pakken.

Reiservaring Mijn lijfspreuk “Ik was er al, voor u!” probeer ik dan ook zeker waar te maken. Op de meeste bestemmingen ben ik veelal meerdere keren geweest. Voor Turkije mag ik mijzelf gerust specialist noemen. Ook ben ik een vliegspecialist. Ik ga jaarlijks 6 tot 10 keer op studie- en of werkvakantie, dit om op de hoogte te blijven van de plaatselijke situatie! In totaal heb ik op dit moment al ruim 60 landen bezocht.

Werkwijze Op mijn kantoor in Budel werk ik meestal op afspraak, of indien mogelijk bij u thuis! Ook in de avonduren en op zondag! Of 24 uur per dag via Facebook en e-mail. Vanuit mijn grote foto- en filmverzameling probeer ik een beeld te creëren van de te verwachten vakantie om zo een passend reisadvies samen te stellen!

Specialiteit Niet allen maatwerk maar ik verzorg tevens individuele en groep dialysereizen naar Turkije met individuele begeleiding! www.dialyseturkije.nl. Ook organiseer ik succesvolle artiestenreizen op verzoek van lokale zangers. Zekerheid voor alles, uw reizen worden geboekt via TravelXL, aangesloten bij ANVR en SGR.

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende offerte? E-mail mij met uw wensen.